Saus til 2-3 personer:
1,5 ss olje
1 ss rød curry paste
2 dl kokosmelk
75 g Green Choice peanut butter
1 ss sukker
1,5 ss eplecidereddik (kan sløyfes)
salt, pepper
-Varm opp oljen, og rør ut curry pastaen i den.
- Ha i kokosmelken og la det småkoke i 2 minutt.
- Rør inn peanøttsmør, sukker og eddik. Og la sausen småkoke i ca 10 minutt til den er tyknet.
- Smak til med salt og pepper.
Jeg anbefaler dere også å kjøpe Green Choice peanut butter, det er kun laget av peanøtter og salt, og ikke mye tilsetningsstoffer og olje som diverse andre peanøttsmør.
Kylling stekt med gurkemeie, jasmineris og peanut satay sauce:

det hørtes godt ut :D
SvarSlettHvordan ser 75g peanuttsmør ut (f.eks. ca hvor mange spisesjeer)? Har kjøpt et glass nå, men har ingen vekt.. :P
SvarSlettOi, jeg husker ikke helt. 3-4 kanskje? Sjekk hvor mange gram glasset er og prøv å regn det ut derifra :)
SvarSlettJa, ble til at jeg regnet ut hvor stor del av glasset jeg skulle bruke.. Ble vel to-tre (store!) spiseskjeer :)
SvarSlettHvor kjøper du den typen peanøttsmør? Bruker du det som pålegg vanligvis?
SvarSlettDu får kjøpt det på dagligvarebutikker med stort utvalg. Feks ica supermarked, meny, ultra. Veldig godt som pålegg også ja, bedre enn de andre typene synes jeg.
SvarSlett