
Fremover har jeg tenkt å prøve å ha en vegetarisk middag i uken. Både for å spise mindre kjøtt og fordi jeg kan spare på det!
Til middag i dag lagde jeg black bean burger av en oppskrift jeg fant på bloggen til Veggie in Norway. Som tilbehør hadde jeg rucculasalat med tomat og guacamole.
Black bean burger:
Oppskriften finner du her.
Guacamole:
1/2 avokado
løk
chili
sitron
mager kesam
salt, pepper
- Finhakk litt løk og litt chili, bruk så mye du liker
- Mos avokadoen med en gaffel.
- Bland løk, chili, sitron, salt og pepper med avokadomosen.
Rucculasalat:
ruccula
isberg
en halv tomat
olje
siron
salt, pepper
- Kutt opp isbergsalat og skyll den under kaldt vann.
- Skyll rucculaen og kutt den litt grovt.
- Kutt tomaten i små biter, fjern kjernen om du vil.
- Bland sammen og hell på litt olje og sitronsaft, smak til med salt og pepper.
Super lørdagsmiddag! :)
Hei, takk for link - og så bra tiltak med en vegetarisk middag i uken! =)
SvarSlettBare hyggelig! Kommer til å bruke mange oppskrifter fra bloggen din til dette:)
SvarSlett