søndag 14. juni 2009

Omelett - fint å ha med i matpakken!


Ofte lager jeg en stor omelett på kvelden, halvparten spiser jeg til kvelds og andre halvparten sparer jeg til matpakken dagen etter. Ha omeletten i en liten boks og ta med en skive å spise til, og/eller en liten salat ved siden av.



Oppskrift nok til kvelds og lunsj:
2 egg
2 eggehviter
4 ss melk
salt, pepper

5 skiver røkt kalkunskinke
1/2 potet
2-3 champignon
olje/smør

- Kutt opp poteten og champignonen i terninger og stek i olje/smør.
- Når potetbitene er møre, ha i skinken som er kuttet i mindre biter og stek litt videre.
- Visp sammen egg, eggehviter, melk, salt og pepper og hell blandingen på. Stek til eggene har stivnet helt, det går fortere om du bruker litt aluminiumsfolie som lokk.
- Brett over halve omeletten (som på bildet).
- Del omeletten i to, legg ene halven i kjøleskapet og kos deg med den andre halve til kvelds!

2 kommentarer:

  1. Omeletter er kjempegodt og kjempelurt:) Kan brukes til matpakker, lunsj, gode helgefrokoster, middag og til og med kveldsmat! Hihi:) bare variere innhold så blir man aldri lei.. Bra oppskrift.. Kjør på med flere lunsj oppskrifter!

    SvarSlett
  2. Ja, omelett er bra. Også er det så raskt å lage :)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin