søndag 21. juni 2009

Mat på tur

Hver ferie reiser jeg 8-10 timer på tog eller buss. Da er det veldig greit å ha med seg noe annet enn noen trøtte brødskiver som mat. Denne gangen hadde jeg wraps med tacokjøttdeig som lunsj og middag og kantaloupemelon med mager vaniljekesam som mellommåltid/dessert. Glemte desverre å ta bilder!

2 wraps med tacokjøttdeig:
2 grove tortillalefser
100g tacokrydret kyllingkjøttdeig (råvekt)
2 ts mager kesam
salatblad
1/2 paprika
litt revet ost

- Stek kyllingkjøttdeigen og kutt opp paprika og salatblad.
- Legg tortillalefsene på hver sin firkant med aluminiumsfolie.
- Ha på fyllet i den rekkefølgen du foretrekker.
- Rull sammen lefsen, og pakk wrapen inn i aluminiumsfolien. Pakk den slik at du bare kan åpne den på toppen og spise nedover, mindre søl da!

Kan være greit å ha dette som middag dagen før du reiser så bruker du restene til det her.

Melon med mager vaniljekesam:
1/2 kantaloupemelon (eller en annen du liker)
3 ss mager vaniljekesam

- Kutt opp melonen i terninger og ha den i en liten plastikkboks.
- Legg vaniljekesamen på toppen og ha på lokk.
Husk å ta med en gaffel!

2 kommentarer:

  1. Sv: Ja, jeg tror faktisk de kan være ganske gode. Har ikke rukket å teste den ut selv enda..

    SvarSlett
  2. yeeey! :D en matblogg, ^^ det trenger man!

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin