mandag 3. august 2009

Vegetariske burritos


Har hatt en lang bloggepause nå i sommerferien, men nå er jeg tilbake :)

I dag hadde jeg vegetariske burritos til middag. Fant oppskriften for en stund siden i denne bloggen, men har gjort litt om på den.

Til to personer:
150 g frossen spinat
1 dl røde linser
1/2 stor løk
1-2 fedd hvitløk
70 g fetaost
4 små fullkornstortillas
1/2 ts spisskummen
salt, pepper
olje til steking (jeg anbefaler cocosa!)
litt revet ost

- Tin spinaten og klem ut vannet.
- Kok linsene til de er møre i saltet vann. La de renne av i en sil når de er ferdig.
- Hakk løk og hvitløk, og fres i olje til det er mykt.
- Tilsett spinat, linser og klistret fetaost.
- Smak til.
- Fordel fyllet utover tortillalefsene, brett inn to ender og rull sammen.
- Gratiner på 225 grader i 10-15 min.
- Nyt :)

Jeg serverte de med ekstra lett rømme til. Salsa og guacamole er også godt til.

2 kommentarer:

  1. wooho:) bloggingen din er tilbake!
    Disse så litt spennende ut ja! må prøve ut disse med tiden.. er oppskriften til mange personer, 2?

    SvarSlett
  2. Ja, den er ifølge orginaloppskriften til to. Men jeg spiser nesten hele denne porsjonen selv til middag. Lagde den i dag også, fordelte fyllet på tre lefser istedet for fire og spiste to til middag og sparer en til i morgen :)

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin