lørdag 8. august 2009

Wok

Jeg synes wok er bra middag på dager jeg ikke orker å bruke lang tid på matlaging. I dag lagde jeg wok av marinert svin fra Go'helg-tilbudet på Kiwi.
Til en person:

- 160 g svin (evt. marinert)
- 100 g brokkoli
- 50 g sellerirot
- 1/4 paprika
- 1/4 løk
- 1/2 ss sweet chili sauce (evt. mer om du vil ha den sterkere)
- 1 ss soyasaus
- salt, pepper
- cocosa til steking
- Kutt opp kjøttet i små biter, stek den i cocosa på sterk varme. Krydre det med salt og pepper.
- I mellomtiden kutter du opp grønnsakene. Brokkolien bruker jeg å forvelle i saltet vann først.
- Når kjøttet er ferdig, tar du det ut av panna og steker grønnsakene i samme panne, uten å vaske den først.
- Når grønsakene er nesten møre, har du tilbake kjøttet og tilsetter sweet chili sauce og soyasaus. La det frese noen minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Kan evt serveres med ris.


Slik ble resultatet:

2 kommentarer:

  1. Cocosa er hvafornoe?

    SvarSlett
  2. Cocosa er rå kokosolje. Du bruke vanlig olje istedet.

    SvarSlett

Blog Widget by LinkWithin