
Dette var virkelig kjempegodt! Oppskriften er selvfølgelig inspirert av Matprats reklame. Jeg brukte okse ytrefilet på siden det var det jeg hadde i frysern, men du bruker akkurat den type kjøtt du vil.
Til en storspist person:
2 grove pitabrød
80 g ytrefilet
4 ss hermetisk tomat
løk
tomat
paprika
revet ost
krydder (jeg bruker provencekrydder)
- Legg pitabrødene på en rist med bakepapir.
- Smør utover hermetisk tomat som du har blandet med salt, pepper og litt krydder.
- Legg på grønnsaker og strø på ost.
- Skjær kjøttet i tynne skiver og legg på toppen. Strø litt salt og pepper og evt krydder på kjøttet.
- Steik på 200 grader i ca 10 min.
- Nyt! :)
Nam nam! Dette lager jeg ofte også. Men som fattig student er det ikke alltid jeg skeier ut med kjøtt på :) Men er supert som reste-middag.
SvarSlettFin blog forresten :) Denne skal jeg følge!
Takk for tipset! Kanskje jeg må prøve den oppskriften en dag!:D
SvarSlettSånn lager jeg også:) Bruker pizzakrydder og det jeg har av kjøtt eller grønnsaker oppå!
SvarSlettBaker du pitabrødene selv og har du evt. en bra oppskrift? Ingen plasser som selger grove pitabrød her :/ for dårlig
SvarSlettNei, jeg kjøper de. Fant de tilfeldig på en "innvandrer-butikk" etter å ha leta lenge i vanlige butikker. Har du sjekka i noen av de butikkene?
SvarSlettoki =) nei, har ikke det... kanskje jeg må sjekke ut av det da. takk for tips
SvarSlett