Kom over denne bloggen i dag.. Blogg gjerne mer! Liker alt det du har skrevet:)
Er selv student og syns det er vanskelig å lage billig mat, som også er sunn..
Hadde vært interessant å se hvordan du handler inn for en uke. Selv kjøper jeg av og til inn feks. creme fraiche, men ender av og til opp med å måtte kaste rester. Det samme gjelder med salat og noen type grønnsaker, fordi jeg ikke klarer å bruke opp alt. Har du noen tips til hvordan man kan handle inn fornuftig for en uke, uten å måtte spise det samme hver dag? Ev. lage et innlegg på dette?
Takk for hyggelig kommentar. Mistet desverre ispirasjonen for å blogge for en stund siden, er heller ikke student lenger så det går ikke i så mye studentmat. Men mulig jeg starter en vanlig matblogg etterhvert, skal da poste linken her :)
For å slippe å ende opp med rester er det lurt å sette seg ned en dag å lage en middagsplan for en uke fremover. Slik at hvis du skal ha feks creme fraiche i første middagsrett så planlegger du middager der du får brukt den opp resten av uken :) På denne måten blir det også enklere å handle fornuftig :)
På allrecipes.co.uk kan du gjøre oppskriftssøk etter hvilke ingredienser du har, et godt tips til slutten av når man gjerne har en del rester i kjøleskapet :)
Kom over denne bloggen i dag.. Blogg gjerne mer! Liker alt det du har skrevet:)
SvarSlettEr selv student og syns det er vanskelig å lage billig mat, som også er sunn..
Hadde vært interessant å se hvordan du handler inn for en uke. Selv kjøper jeg av og til inn feks. creme fraiche, men ender av og til opp med å måtte kaste rester. Det samme gjelder med salat og noen type grønnsaker, fordi jeg ikke klarer å bruke opp alt. Har du noen tips til hvordan man kan handle inn fornuftig for en uke, uten å måtte spise det samme hver dag? Ev. lage et innlegg på dette?
Takk for hyggelig kommentar. Mistet desverre ispirasjonen for å blogge for en stund siden, er heller ikke student lenger så det går ikke i så mye studentmat. Men mulig jeg starter en vanlig matblogg etterhvert, skal da poste linken her :)
SvarSlettFor å slippe å ende opp med rester er det lurt å sette seg ned en dag å lage en middagsplan for en uke fremover. Slik at hvis du skal ha feks creme fraiche i første middagsrett så planlegger du middager der du får brukt den opp resten av uken :) På denne måten blir det også enklere å handle fornuftig :)
På allrecipes.co.uk kan du gjøre oppskriftssøk etter hvilke ingredienser du har, et godt tips til slutten av når man gjerne har en del rester i kjøleskapet :)