onsdag 4. februar 2009

"Pølsepanne"

Denne pølsepannen lagde jeg av noen rester jeg hadde en gang, og den ble kjempegod så jeg har lagd den mange ganger etter det!

Ca. 200g kjøttpølse (evt. grillpølse)
1/2 boks(120g) hermetiske kikerter
div. grønnsaker, feks blomkål, brokkoli, sukkererter, gulrot, paprika.
2-3 ss sweet chili saus
salt, pepper

- Kutt pølsene i små biter og stek de i steikepanne. Stek de på ganske høy varme slik at pølsene får en stekeskorpe, da blir det en god "karamelisert" smak når de blandes med sweet chili sausen.
- Kok grønsaker i saltet vann i noen minutter. De er best om de fremdeles er litt hard i midten.
- Skyll de hermetiske kikertene i kaldt vann og la de renne godt av.
- Ha alt over i steikepanna og ha på sweet chili saus. Bland godt og smak til med salt og pepper om du synes det er nødvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Blog Widget by LinkWithin