Denne pølsepannen lagde jeg av noen rester jeg hadde en gang, og den ble kjempegod så jeg har lagd den mange ganger etter det!
Ca. 200g kjøttpølse (evt. grillpølse)
1/2 boks(120g) hermetiske kikerter
div. grønnsaker, feks blomkål, brokkoli, sukkererter, gulrot, paprika.
2-3 ss sweet chili saus
salt, pepper
- Kutt pølsene i små biter og stek de i steikepanne. Stek de på ganske høy varme slik at pølsene får en stekeskorpe, da blir det en god "karamelisert" smak når de blandes med sweet chili sausen.
- Kok grønsaker i saltet vann i noen minutter. De er best om de fremdeles er litt hard i midten.
- Skyll de hermetiske kikertene i kaldt vann og la de renne godt av.
- Ha alt over i steikepanna og ha på sweet chili saus. Bland godt og smak til med salt og pepper om du synes det er nødvendig.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar