Til en person:
- 160 g svin (evt. marinert)
- 100 g brokkoli
- 50 g sellerirot
- 1/4 paprika
- 1/4 løk
- 1/2 ss sweet chili sauce (evt. mer om du vil ha den sterkere)
- 1 ss soyasaus
- salt, pepper
- cocosa til steking
- cocosa til steking
- Kutt opp kjøttet i små biter, stek den i cocosa på sterk varme. Krydre det med salt og pepper.
- I mellomtiden kutter du opp grønnsakene. Brokkolien bruker jeg å forvelle i saltet vann først.
- Når kjøttet er ferdig, tar du det ut av panna og steker grønnsakene i samme panne, uten å vaske den først.
- Når grønsakene er nesten møre, har du tilbake kjøttet og tilsetter sweet chili sauce og soyasaus. La det frese noen minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Kan evt serveres med ris.
- Kan evt serveres med ris.
Slik ble resultatet:
Cocosa er hvafornoe?
SvarSlettCocosa er rå kokosolje. Du bruke vanlig olje istedet.
SvarSlett