lørdag 14. mars 2009
"Agurksalat"
Denne kan brukes som tilbehør til veldig mye. Jeg synes den er veldig god til laks.
(bilde fra frukt.no)
1 dl kesam (evt blandet med rømme eller creme fraiche)
1/2 agurk
1/2 paprika
en liten bit purre (evt vårløk)
2 tomater
sitronsaft
salt, pepper
- Kutt opp agurk, paprika og tomat, og finsnitt purren. Jeg tar bort innmaten i tomaten og det bløteste i agurken.
- Smak til kesamen med sitronsaft, salt og pepper.
- Bland grønnsakene i dressingen.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Du burde legge inn bilder av maten ;) Bare ta det med mobilkamera eller noe, mye lettere å se hva man vil lage da :)
SvarSlettJa, har tenkt å få til det etterhvert :)
SvarSlettDet hørtes godt ut :D
SvarSlettFin blogg :)