søndag 26. april 2009

Pitapizza



Dette var virkelig kjempegodt! Oppskriften er selvfølgelig inspirert av Matprats reklame. Jeg brukte okse ytrefilet på siden det var det jeg hadde i frysern, men du bruker akkurat den type kjøtt du vil.

Til en storspist person:
2 grove pitabrød
80 g ytrefilet
4 ss hermetisk tomat
løk
tomat
paprika
revet ost
krydder (jeg bruker provencekrydder)

- Legg pitabrødene på en rist med bakepapir.
- Smør utover hermetisk tomat som du har blandet med salt, pepper og litt krydder.
- Legg på grønnsaker og strø på ost.
- Skjær kjøttet i tynne skiver og legg på toppen. Strø litt salt og pepper og evt krydder på kjøttet.
- Steik på 200 grader i ca 10 min.
- Nyt! :)

Potet- og tunfiskkaker



Disse synes jeg er kjempegode! Og det er vel en av de billigste middagene jeg kan ha. Jeg kjøper First Price tunfisk som koster 5kr for en boks.

Denne oppskriften gir 7-8 kaker, da har jeg til to middager og en lunsj:
1 boks tunfisk i vann
ca 400g poteter
1 liten løk
1 lite fedd hvitløk
persille, helst frisk men fra glass funker også
sitronsaft
salt, pepper


- Kok potetene og mos de.
- Press av vannet fra tunfisken og bland den godt inn med potetene sammen med løk, hvitløk og persille.
- Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
- Form 7-8 kaker og stek de på begge sider i steikepanne.

Jeg synes de er gode sammen med salat og mager kesam, "agurksalaten" er også kjempegod til disse.

torsdag 16. april 2009

Lunsjtips




Denne salaten er jeg hekta på for tiden! Spiser den ofte til lunsj og noen ganger til middag. Dette har jeg i:

isbergsalat
paprika
agurk
purreløk
kyllingfilet stekt med mye tandoorikrydder
et hakket kokt egg (bruk en eggedeler og kutt det begge veier, fort gjort :) )
mye thousand island 3%

tirsdag 14. april 2009

Beklager,

dårlig med blogging på meg for tiden! Men skal skjerpe meg! Ser jeg har fått noen følgere, og det er jo kjempehyggelig! :)
Blog Widget by LinkWithin